Vilka är vi?

Vi på Almedals Bygg värdesätter att vara anträffbara, svarar vi inte i telefon så ringer vi alltid upp innan arbetsdagens slut, alternativt svarar på mejlet kunden har skickat. Vi erbjuder gärna våra kunder att få fotodokumentation på utfört arbete som kan översändas dagligen.  För att vår kompetens och kundbemötande ska värdesättas på ett ärligt sätt ber vi alltid våra kunder utvärdera utfört arbete genom www.eniro.se och söka på Almedals Bygg. Det ger nya kunder en chans att få sig en uppfattning om oss samt för Almedals Bygg att ständigt kunna arbeta med konstruktiv utveckling.

Vi arbetar i Göteborg med omnejd, vänligen kontakta oss för mer information. 

Vad vi  jobbar med mest och kan bäst.

Altaner & Uteplatser

92%

Lägga golv

95%

Montera Kök

100%

Byta fönster

90%

Sätta upp väggar

83%

Spik i foten

15%

"Anlitade Almedals Bygg AB för att renovera vårt vardagsrum och kök, trevligt och proffsigt intryck vid första kontakten och det blev bara bättre: professionell offertering, alltid nåbar och tillmötesgående samt utförde arbetet med perfektion och extra öga för detaljer. Vi är mycket nöjda. Rekommenderas varmt."

− Aso S.

"Suverän & proffsig! Proffsighet från början till slut. Satt in mitt nya kök och det blev helt perfekt. Behöver jag hjälp med något igen vet jag var jag kommer att vända mig, rekommenderas varmt. "

− Rickard J.

"Mycket kompetent & lyhörd snickare! Intresserad, lyhörd och kreativ trots att arbetet var jämförelsevis litet. Arbetet utfördes snabbt, med millimeterprecision och till ett bra pris. Kommunikationen fungerade mycket bra. Resultatet blev perfekt, vi är mer än nöjda."

− Jakub B.